Ještě je zima
Kdo pošeptá síle lesních víl.
Že vůkol vše mráz zamrazil..
Že ještě musí dlouho spát ..
U kmenu stromů šumí vodopád.
Kdo jim pošle psaní
Po jestřábím zavolání..
Když z jara podběl zavoní
Jejich srdce zaduní..
Vstanou lehce oděné
Dlaně v sobě spojené..
Po paloucích opět snad..
Smát se zpívat radovat..
Přečteno 201x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Husárková, Kapka, šerý
Komentáře (2)
Komentujících (2)