Vlčice drakovi
Temná..dravá
Vlčí žena
Chtíčem byla obnažena..
Volá draka k sobě ..
Prsty jeho ocas hladí
provokuje svádí ...
Čeká , zda li třeba...
Jí přes zadek nedá ... :))
Zatím drak ve skále spí
Věkem už je znavený..
Cítí dlaně vlčí ženy..
Touhou v sobě přistiženy ..
Hlavu zvedá
mrmlá si..
Nech mě spát
a taky spi..
Temná .
dravá žena
Chtíčem obdařená
Její tělo slastné ach ...
V lůně topí dračí prach ...
Přečteno 255x
Tipy 1
Poslední tipující: šerý
Komentáře (2)
Komentujících (2)