Prodej tmy
.
Vychází kalendář s Dostojevským
Nejde jen o vinu - hlavně aby to prošlo
Váhu má lhář a dokud je s kým..
Svědomí chcípá ? Nové Vám pošlou !
Kupte si diář se dny smutku
Nejde jen o bolest když máš na fňukání
Druzí ať lížou si naše kaše..
V erbu ovci
Pýcha prý rodí se ze žaludku..
Na špínu ducha vynalezli prášek !
Bydlete na záchodcích
Zrcadlům se zde neuklání..
Přečteno 255x
Tipy 8
Poslední tipující: ZILA78, šerý, Amonasr, Jort
Komentáře (3)
Komentujících (3)