Anotace: a říkali ji Zůza
A říkali ji Zůza
a vlasy měla zrzavé
a byla trochu drzá
to na ni bylo lákavé
A říkali ji Zůza
a když se rozzuřila
všechny jímala hrůza
když bušila pěstmi a bila
A říkali ji Zůza
a oči měla zelené
a nebyla žádná lůza
co vyspává na seně
A říkali ji Zůza
a na hrudi se leskla
její oblíbená blůza
tak zvlněná tak hezká
říkali ji Zůza
a když tu blůzu svlékla
byla krásná jako múza
a čistá jako řeka
A tak zpívám Zůze
její oblíbené blues
ať její ladná chůze
vynikne v tanci můz