Vzpomínka
Anotace: Psal se rok 2003 a já takto vzpomínal na jednu letní romantickou lásku...
Na loži ležíc zmámena,
v pokoji plném stínů.
Měsíčním stříbrem raněna,
dotknul se tvého klínu
Jak tenkrát na hradbách,
ozářil dvě nahá těla.
V obětí z duše zbyl jen prach,
s tělem mým jsi odletěla.
Dívám se smutně na měsíc,
neříká nic,jen mlčí.
Zbytek duše strádajíc,
obývá tělo vlčí...
Komentáře (3)
Komentujících (3)