TY TO VÍŠ
Kopce jsou bílý a lesy tmavý
Myslíš že hledání mi pořád ještě baví
A ty to víš
S jiným spíš
Tu těžkou káru furt táhnem s sebou
Těla se potí ale srdce ty zebou
A ty to víš
S jiným spíš
Oběti života oběti smrti
Jaká je hodnota když dny letí jak chrti
A ty to víš
S jiným spíš
Snad jednou najdu co bych měl najít
I když bych radši někdy nechal si chuť zajít
A ty to víš
Jenže … co když?
Přečteno 354x
Tipy 15
Poslední tipující: J.Karasová, Iva Husárková, Kett, Frr, Jort, Fany, šerý, Amonasr, Kubíno, Janna, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)