Anotace: ✒----
Mdlá únava táhne ulicí
jako čmouha
bez duše
a kostí
- - -
ale já si zase něco nalžu
a vono to bude
zase
saze
krapet
lepší
O malosti tak pravdivé. Hezky si to!
07.02.2019 19:08:09 | šerý
:-) děkuju:-)
07.02.2019 22:29:51 | Yry
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?