Ptáček poblitý
Anotace: život je svině..
Topí se ptáček malý
v kaluži zvratků
Je v háji!
Smradlavý ptáček umírá,
však stále
svou smrt popírá
Bojuje do poslední chvíle
Chudáček,
vypadal tak mile
Křidélka plná hnusu
Vzlétnout nemůže
Ze zvratků a trusu
mu nikdo nepomůže
Komentáře (1)
Komentujících (1)