Rudý slunce západ
Anotace: Znovu šťastná... Snad na dlouho :)
Při rudém slunce západu,
Když vstříc neznámým dálkám pádím,
V té chvíli mám hlavu plnou nápadů,
A sama se sebou se radím.
Přemýšlím a uvažuji,
Nad pozitivními obrázky,
Které si ve své mysli servíruji,
A kladu si různé otázky.
Starosti,zmatek,smutek,
Na jindy jsem odložila,
Udělám tím dobrý skutek,
Pro sebe,má špatná nálada se na chvíli vytratila.
Přečteno 332x
Tipy 7
Poslední tipující: Elis1ě, breberkar, Danger, ZILA78
Komentáře (4)
Komentujících (3)