Byla tu a není
radost potěšení
můj ty Bože svatý
ukázala paty
jinak nic
Krásná holka smělá
trochu osamělá
trochu z nemanic
bych se všeho zřekl
na kolena klekl
kdyby dala víc...
Jedním vrzem
byl jsem zhrzen
holkou z Nemanic
Od Dunaje duje
černo duší pluje
nespatřím ji víc...