A přeci jsou
Jak lístek opouštíce strom
Jak sovy z mazutu
Jak nesvítíce hrom
Jak svíce bez knotu
Je zbytečná
Jak polštář bez peří
Jak vyschlá řeka
Jak klícka bez dveří
Jak ten co stále čeká
Je zbytečný
Jak slunce bez nebes
Jak hudba v denním ruchu
Jak prázdný notes
Jak náušnice v uchu
Jsou zbytečné
Jsou zbytečné a přeci jsou..
Přečteno 365x
Tipy 8
Poslední tipující: zelená víla, Mt. Blanc, Kubíno, Kapka, Tvbm, Jeněcovevzduchukrásného
Komentáře (3)
Komentujících (3)