Motýlí
Letmý dotek
pocit zvláštní navodí
známý smutek
se jen dívá z povzdálí
Zrcadlo ukáže
jen odraz křídel motýlích
v očích ho mám
jak se střídá po chvílích
Letmý úsměv
do srdce mi zmatek vnese
štěstí záchvěv
který duše neunese
Přesto běží
podivný film za víčky
a v něm sněží
slzy vosku ze svíčky
Paprsky sluneční
duhou očí prochází
jejich jas naznačí
co tě v srdci provází
Přečteno 366x
Tipy 3
Poslední tipující: ilona, susana načeva, Elza511
Komentáře (2)
Komentujících (2)