Sbohem, má milá...
Už to změnit nejde,
I přes všechnu snahu,
Doufala jsem, že z mé naděje něco vzejde,
Ale můj vysněný svět s tebou se řítí ze svahu.
Opakuje se snad minulost?
Ne, tentokrát truchlit nebudu,
Ani nemám na nikoho zlost,
I když k tomu mám spoustu důvodů.
Už se tebou nehodlám zabývat dále,
Stejně by marné bylo,
Kdybych o tebe bojovala stále,
To už by se ani jedné z nás nelíbilo.
Staneš se další z mých kapitol uzavřených,
Na kterou snad zapomenu brzy,
A tím udělám místo spoustě dalších,otevřených,
I když, to, že se vše pokazilo, mne docela mrzí.
Avšak co bylo,bylo,
Život jde dál, tak proc kvůli tobě ztrácet chuť ho žít,
Zbavím se toho, co mě u tebe drželo
A hledět si toho, kdo mě chce v životě mít.
Nestojíš o mne, tak si jdi,
Mám kolem sebe jiné a lepší lidi!
Přečteno 292x
Tipy 8
Poslední tipující: Rozmarýna, breberkar, ZILA78, Ally, Koralína, Mt. Blanc
Komentáře (2)
Komentujících (2)