Jdou dny, kdy mě vítá snění
dny
kdy skutečnost se mění
A já stojím v úžasu
s pohledem upřeným
na krásu
co kolem mne se rodí
A tak na světě to chodí
že oči vidí
co mysl dovolí..
A tak ji prosím
o pohled
co prostě nebolí…
Jdou dny, kdy mě vítá snění
dny
kdy život všechno změní