Anotace: Krátké... lehce čitelné
Máš zajímavou duši, a myslím, že jsi celkem prima holka.
Nechybí ti náhodou chlapec? nebo jsi o něho přišla.
Jiné vysvětlení na to nemám. Jak jsi na tom teď? zdá
se že O.K.
02.03.2007 18:29:00 | jehlaspichlas
ptáci lítaj vysoko,
a nikdy nepadaj,
jenže když já vzletím
/Zkusmo/
zase padám...na okraj
všeho, co jsem opouštěla...
chtěla jsi znát můj názor..tady je...
děkuji za tvůj komentář k mé Laňce
02.03.2007 17:53:00 | Lisa Kloboučková
smutek.. mila Julie
ten tu je a neni
pak tu neni a zas je
noc strida rozedneni...
28.02.2007 21:12:00 | Litle D
Ptáci snad to unesou,
odnesou ten těžký žal,
však drcena v kolesou,
kde se vlastně smutek vzal?
Jak milé pokračovat v nastavené atmosféře. Děkuji za příjemné vytržení :)
28.02.2007 21:06:00 | Julie Park Rock
odhodil jsem dusi..
a preci obtezkan..
propadam se..do mist..
kde jsou vsichni hlusi
jen kridel cernych mrak
ptaku hejno...vran...
jeste ze cas a spanek umeji vykouzlit bile perute zapomeni...w
28.02.2007 19:51:00 | Litle D