Anotace: Pro Franka
Báseň od Emily
Proč musím kráčet v stínu jiné
jenž byla lepší a sličnější
teď usínám, jak zpitá vínem
a ty zdáš se stále smutnější
Hledám sílu, jak pomoci ti
Hledám a nevím si rady
i když opětuješ moje city
stále umíráš hlady
Hledám sílu jak pomoci ti
a mé ruce tvé srdce hřejí
i když opětuješ moje city
ne však tak jako její
Proč když kráčím v stínu jiné
proč přesto Franku
miluji tě