jedna ...
druhá ...
třetí ...
milióny ...
...
tančí
v okapech
v rourách bez světel
věčnost
...
jak rychle se stane
ze dvou tisíce
statisíce
nekonečné mnoho
dešťových kapek
co bubnují
oslavné písně
parapetům
a tančí na špičkách
deštníků
ladně
jak provazochodec
s paraplíčkem
...
jedna...
druhá...
třetí ...
...
milióny