vrátila ses odtamtud
kde již více nezbývá
kráčela jsi do kaple
rozradostněná
z kříže
visícího nade dveřmi
slova nejsou potřebná
pro radost
pro bolest
pro sjednocení
písek se přelévá
zrnko po zrnku
všiml sis
znovu
a zas
vrací se
píseň
dun
tajemná
Já nedávno přemýšlela nad přesýpacíma hodinama a pískem. Je to zvláštní.Staré písně se pořád vrací, a ty se pomalu učíš jejich slova. Z melodie...
Ráda jsem četla.
15.02.2019 18:16:01 | Philogyny