Blíž ke hvězdám
Až múzy znovu promluví
a já uslyším jejich žalozpěv,
zpřetrhám všechny své okovy
a nenechám se stáhnout zpět.
Až budu blíže nebi - hvězdám,
už na ničem nebude záležet.
Tehdy, až to úplně vzdám,
bude srdce trhat tento svět.
Napomezí fiktivna a reality balancuji,
definici normality už zcela nechápu,
mám blíž k vesmíru než-li k zemi,
žádné ambice, jen spousta snů.
V duši vím, že patřím ke hvězdám.
Chci zjistit nekonečnost vesmíru.
Chci se vydávat tam,
kam se dosud člověk nevydal.
Přečteno 286x
Tipy 6
Poslední tipující: Jean-Paul Simon, Dejfor, Semisek 48, Jeněcovevzduchukrásného
Komentáře (3)
Komentujících (2)