O životě
Anotace: něžný úsměv ti položím do duše, je to můj dárek, co máš tak rád...s ránem pak až koník přikluše, budeš už vědět, co za to bude stát....
Zavřu oči a natáhnu dlaně...
chvilku se soustředím,
někdy jen marně...
mnoho minut proteče sítem,
život nečeká
ani jeden týden...
nečeká na tebe a tvé návraty,
proč bys chtěl výjimku,
počkej si za vraty,
život ti podá
svou štědrou dlaň,
jen když mu dokážeš,
co víš a znáš,
můžu poradit -
- jen svobodu braň,
své bohatství,
co už nehledáš...
Komentáře (1)
Komentujících (1)