Anotace: :)
Ve všech nekonečných světech jsi v mých očích zázrakem
ve snaze o věčnost příjdeme jen jednou a naposledy
chci být tvým
Položím si tě do mechu a v očích mám stříbro ze tvé kůže
měsíc svítí na obrysy
jsi má doména a já tvůj chtíč
zavři oči a poslouchej, jak nám bijí srdce
protože v mracích se tíha bytí strácí