Dráha

Dráha

Anotace: Cesta lidským tělem

Paprskem světla nech se nést
skrz stíny nitra lidí,
dráhou příč těly se na něm svez,
ať skutečný svět vidíš.

Pozor si dej na ďábla v srdci,
ten zlostí je posedlý.
Když výbuchem vzteku tvůj vozík skosí,
tak rychle znova nasedni.

Nahoru k mysli vyvez se náladou
však čekej rychlý pád.
Než drzosti z tebe si maso nakradou,
tak unikneš jim… snad.

Nabourej radost a uhni se smutku
a projeď černým svědomím,
co živí se počtem nepěkných skutků.
Já se mu vyhnout neumím.
Autor Neegoista88, 19.02.2019
Přečteno 277x
Tipy 5
Poslední tipující: Krahujec, yarek, Kapka, Tvbm
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Il était une fois… la Vie
:)

07.06.2019 10:26:01 | Now

líbí

ST, moc pěkné...

19.02.2019 22:09:42 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel