pod kaštanem
v rozpuku
hrabal se ve starých popelnicích
a hledal
mládí
které se mu zdálo tak vzdálené
přestože by kolemjdoucí řekl
že je mladý
ale kde zůstalo?
trčí nejspíš ještě někde na dně odpadkového koše
přilepené na igelitovém sáčku
jako žvýkačka