Anotace: Milovala jsem ženatého muže.A jak už to chodí, člověk věří i věcem, o kterých ví, že jsou nesmyslné.
Láska je co hrdlo úží, i k ženatému muži.Proto ještě víc bolí.Všechno co nás potká, je prospěšnou školou života. Přesto, jak v tom má prsty již ona jmenovaná, jsme nepoučitelní.
27.02.2007 15:13:00 | Lota
Víš...u mě je ta situace obrácená....já vdaná...milovala svobodného.....ale jakoby ta slova vycházela i z mých úst.....věrohodně to totiž popisuje i mou situaci :-)
27.02.2007 08:41:00 | Aniba