Anotace: ....
Blížíme se absolutnu
v černočerných korábech
Když tmou protnu
pihu co máš na zádech
Nádech...
...Výdech
Blížíme se nekonečnu
dvěma ležatým osmičkám
prostěradlem pluji až na tečnu
a k tvým temným uličkám
Výdech...
...Nádech
Dál už ani nedýchám