Cesta nekonečna
Slunce ponuré jest na obloze
Stojím uprostřed cesty, zahleděn do iluze
...(do očích tvých medových)
Ta proklatá představa o štěstí
O duši a našem souznění
Cesta na které se hýřilo pocity
Opiti krásou našich myšlenek
Avšak stojím tu jen já
A na nebi Slunce a Měsíc se střídají
Marně čekám na zpětné tvé příjmavé náručí
Vrácené srdce, které místo toho dále tupě krvácí...
Přečteno 264x
Tipy 4
Poslední tipující: Eru Alonnar, šerý, Kapka, Slávinka
Komentáře (0)