Anotace: ✒---
do zdánlivého ticha
všem odevzaným mystériu
uprostřed nekropolí
pořád říkám ahoj
dobrý den a nashledanou
- - - -
jsou to přece pořád lidé
jen půjčku na život
už museli vrátit
Pěkné lidské upomenutí.
23.02.2019 13:03:20 | šerý
Dík:-)
24.02.2019 18:21:49 | Yry
Ano, ano, není budoucí, jenž nebude minulým. Lidé v paměti se neztratí.
23.02.2019 11:41:05 | Now
:-)
24.02.2019 18:21:04 | Yry
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?