jsem pořád na stejném místě
jako houba
co se živí z mrtvých stromů
krerý tak krásně voní
- - -
připadám si tak každé ráno
když se namaluju
vysmrkám
vyčůrám
spláchnu
a letim do práce
- - -
protože to dělají všichni
protože tak je to správný
protože jsem dospělá
protože se chci mít dobře
protože to chci někam dotáhnout
protože mi to doma nebaví
protože jsem houba
- - -
a ve zmatku našich životů
s neurčitým posláním
žiju v panice
abych zůstala ve hře
Většinou, když se po ránu spláchnu, už pak nemusím do práce..:) Ale podhoubí dokáže fungovat i jako komunikační zdroj mezi stromy, aby se vzájemně chránily.. Výborné.
27.02.2019 00:46:51 | Now