Přání
Zahrabu tě pod listí,
zakopu tě do jámy.
Snad se mi tím uleví,
zůstanou mi jen šrámy.
Dovedu tě do lesa,
rozfoukam tě z dlaní.
Možná,že mi na cestu
posvítí oči laní.
Utopím tě v louži nebo
tě pohřbí lavina.
Možná potom zapomenu,
žes mi šeptal do ucha:ty
jsi moje jediná.
Přečteno 370x
Tipy 7
Poslední tipující: Íá, Amiradi, Frr, Slávinka, šerý
Komentáře (4)
Komentujících (3)