Jdu ulicí
Jdu ulicí,
nohama šoupám v listí
loňského podzimu.
Míjejí mě lidé,
možná známí,co já vím,
do tváří jim nehledím.
Začíná pršet,
lidé utíkají do tepla,
ale kam spěchat mám já?
Vím,že jsou dny mé sečteny
a tak dál bloudím ulicí
hledím do výloh skleněných.
v dlani cítím teplo
malé dětské ručky.
Světla výloh se odrážejí
v jejích modrých očích
Jako z velké dálky
slyším slova
Mámo,
pojď domů,
táta nás čeká..
Komentáře (3)
Komentujících (3)