Nespěchej holčičko
času máš víc než dost
jsi jako poupátko
nespěchej v dospělost
Jsi jako růžička
na stonku štíhlém
v očích máš sluníčka
každý z nás jihne
Nedávej na líčka
barvičky umělé
jsou jako broskvička
děvčátko nesmělé
Nespěchej v dospělost
vlídně ti říkame
dětství je vzácný skvost
to jen my spěcháme
pro tebe času je dost
Nejdřív těm našim malým sluncím říkáme jak svítí, potom jak by měla svítit a nakonec, že musí. A divíme se, že nechtějí a nesvítí.
27.02.2019 01:29:12 | Now
Není kam spěchat, bať,bať! :)
25.02.2019 18:50:57 | Nekonecnafrontanaslevyzakcniholetaku