Teorie času
Anotace: ..................
Jako husa klasu
Proč a nač
Tik tak
A tak
Šok
Když
Hodina zas míjí
Každý mžik
Všechny zabíjí
Vteřiny dál
Minuty
Hodiny
Dny
Týdny
Měsíce
Roky
Staletí
Žije naše budoucnost
Tvé děti
Tik tak
A tak
Dál čas pomíjí
Kolem nás jde
Nás nemíjí
Ač zdá se to tak….
Tik tak
A tak
Komentáře (2)
Komentujících (2)