ten grog krásně voní
byl tam sen
jak houpací kůň
s kůží
co páchla budoucí mříží
třepetáním motýlích křídel
svlékla se z mokrých šatů
sáhla si do vlastních vůní
prsty i víčky
ukřižována
stíny vlastních slov
ztracena v překladu
mdlob náměsíčných
kdo řekl
že už nepotřebujeme bohy?
ten grog
krásně voní
Přečteno 265x
Tipy 15
Poslední tipující: Tzarga, šerý, Dreamy, ZILA78, Amonasr, Kapka, Frr, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (4)
Komentujících (3)