SPOČÍTÁM TI VŠECHNY KRÁSY
SPOČÍTÁM TI VŠECHNY KRÁSY
oči
bahenní modř
z křídel vzácných motýlů
co dokonali svou pouť
vlasy
koruny němých sekvojí
spletené v cop
průzračnými horskými bystřinami
rty
ovocný koktejl
sladkých dužin co osvěží
a jeden polibek nikdy nestačí
řasy
záhon bylin co voní
jako malinkatý krámek
z lepkavou cukrovou vatou
šíje
labyrint nesčetných zákoutí
přístavní molo
kde milenci polykají západ slunce
ramena
bílé klapky klavíru
co v rukou Mistra
ožívají hedvábnou tóninou
paže
záchytné body
nad propastí
podlých ztrát
prsty
jako drobné kapky
co v mém vnitřním oceánu
houpají mohutné vlny
úsměv
nekonečný vesmír
bůh
co z ničeho
za sedm dni
stvořil náš nádherný svět...
Přečteno 323x
Tipy 14
Poslední tipující: mkinka, Dreamy, Frr, jitoush, Amonasr, Donne, Jort
Komentáře (4)
Komentujících (4)