BUDU SÁM
Ponorkoví srdcové královny
laskám ostnatým drátem
jsem supem mršiny
vycpaným ptákem sborovny
ubohým kastrátem
netečný rozmar chtivé dívčiny
krvavé hladové očí
pláčou stíny a bolest
co nezměříš
ani nespočítáš
schoulím se tam
kde kočky močí
zalezu jsi pod les
hrdé stromy co nezměníš
a neuhlídáš
budu sám
vpletu se do kořenů
vy-pramením do řek
vyrostu z podhoubí mechu
jako zdravý statný hřib
vtisknu se do paroží jelenů
co shazují je v nářek
o stromy které pláčou
a v tom posledním nádechu
já vůl …............dal ti svůj slib
Přečteno 293x
Tipy 9
Poslední tipující: mkinka, jitoush, Frr, Amonasr, Špáďa, šerý
Komentáře (2)
Komentujících (2)