Mrtvé city
Je možné umrtvit?
Přesto předstírat,že jsem živ.
Živ ve světě,kde nikdo neumírá,
protože své city každý skrývá.
Duše strádá,tělo padá,
Na prsou si hřeje hada,
Hada v podobě zmije,
Jak se Tobě člověče žije?
Přečteno 288x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)