spadl jsem z koloběžky
zatřásl jsem kapsou
kde bylo dost drobných mincí
k rozbití hlavy
kdyby se vložili do velkého kapesníku
kterým říkávám zimní
všichni máme halucinace
a chtěli bychom jich mnohem víc
svět by nás mohl ušetřit
svázali mi tkaničky u bot
deset minut po zvonění
za oknem pokoje byla tma
drželi se tam za ruce
smrt a sen
s modlitbou otčenáše
oba dva byli příjemní
Přečteno 349x
Tipy 23
Poslední tipující: Jasmin de Paris, ZILA78, Anděl, A42, šerý, Kapka, jondys, Yry, Amonasr, její alter ego, ...
Komentáře (10)
Komentujících (6)