Nebuď ovce!
Nebuď ovce!
Nebuď ovce!
Nebuď ovce!
Nebuď ovce a vystup ze stáda!
Nebuď ovce a buď sám sebou!
Nebuď ovce a stůj si za svým!
Nebuď ovce a tvrdě na sobě makej!
Nebuď ovce a oblékej se podle sebe!
Nebuď ovce a hledej svoji pravdu!
Nebuď ovce a věř jen sám sobě!
Nebuď ovce a dělej, co tě baví!
Nebuď ovce a nekoukej na televizi!
Nebuď ovce a plať míň za kredit!
Nebuď ovce a zajdi k nám na nákup!
Nebuď ovce a běž k volbám!
Nebuď ovce a nechoď k volbám!
Nebuď ovce a nakupuj u nás!
Nebuď ovce a buď vegetarián!
Nebuď ovce a buď vegan!
Nebuď ovce a jez maso!
Nebuď ovce a nevěř médiím!
Nebuď ovce a nevěř konspiracím!
Nebuď ovce!
Nebuď ovce!
Nebuď ovce!
Nebuď ovce!
Nebuď ovce!
Nebuď ovce
Nebuď ovce!
Nebuď ovce a poslechni mě!
Přečteno 222x
Tipy 2
Poslední tipující: ZILA78
Komentáře (0)