Duální psaní
Anotace: Z duálního psaní s "čarodějem"
Toužím tě mít
Někde venku pod jabloní
Tvé rty zlehka okusit...
Tvé tělo jak pak voní?
Chci z tebe pít
Tvé tělo přijmout podobojí
Pak tvé řasy jemně orosit
Ucítit podobu tvou dvojí…
Přečteno 268x
Tipy 9
Poslední tipující: Jort, Polux Troy, ZILA78, Donne, Anděl, šerý
Komentáře (4)
Komentujících (3)