Talenty
.
Miluji zvuk houslí po ránu
z daleka jdoucí
i přes balvany
otvírající lačné papule
k dennímu nádechu
uřvanosti
Představuji si ten kraj
se smyčci napruženými
když vědí kde přesně se dotýkat
ještě vlhkých barev
--
Dotknu se vajíčka
a chroupu
..disharmonicky
Přečteno 251x
Tipy 8
Poslední tipující: Jort, vlnka, jitoush, ZILA78, šerý, Yry
Komentáře (2)
Komentujících (2)