Co je to lež?
Je špatná velká? A malá? Nevadí?
Jaká je ještě malá dost?
A kdo poměří velikost?
Velká lež je jistě zlá,
ale malá? Odpustit se dá?
Jen taková malá
...lžička...
...Ó, ta prý nevadí,
každý z nás si někdy život osladí...
Kdo bychom si sem tam nedali
lžičku medu nebo nutely?!
Lež jak věž. A navždy holá, jak mužská pleš.
Pěkné Aurý, a s dobrou otázkou.
07.03.2019 14:10:14 | šerý
Někteří plešouni jsou sexi! A některé lži koneckonců též... Děkuji, vážím si *
10.03.2019 11:08:39 | Aura
ano mas pravdu,nebot milosrdna lez neexistuje,protoze Svetlo nema nic s temnotou spolecneho ... :-)
07.03.2019 13:58:51 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA
to je dle mého názoru filozofická otázka, Leni. A ne lehká!
10.03.2019 11:06:31 | Aura
Je jistá a je odpovědí :)
10.03.2019 11:12:24 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA