Důvěra
V posteli ležíš samotná
Jenž byla pro dva
Jeho stín tě neobjímá
Který tě miloval
Těčou slzy na polštář
A ty se jen ptáš
Z lásky stal se žalář
City neuhlídáš
Srdce na sedm západů máš zamčené
Jediný má pro něj klíč
Moh´by i přes tvé oči ubrečené
Však zlomil ho chtíč
V neklidu dnešků a přívalů lží
Topíš se v slzách
Saháš na dno, kam nikdo si nesáh
Srdce krvácí
Zámek krví rezne
On se nevrací
Kam až?
Bolest v duši klesne….
Chybí ti objetí
Nežíj vedle stínu
...
Přečteno 350x
Tipy 7
Poslední tipující: mkinka, Ane, ZILA78
Komentáře (2)
Komentujících (2)