Spáchaly ho všechny a nakonec všichni
Uzamknutý rysy slova
L O L I T A
Syčí roztomile drobné hádě,
Hýřící smyslnými gesty,
prvoplánovými kroky,
bortící se
Pod boky vyklenutými do strany
pro
Orgasmus a šlépěje do písmene
Xstus Stop
.
Po kočkách, plšících a liškách
Ti dává světelnou noc netopýr
Pod kličkou domácího
Hříchu
Dojímavá křehkost
Posledního okamžiku
Uzamknutá do šuplíků
S přihrádkou zazděné lásky
Přečteno 335x
Tipy 12
Poslední tipující: mkinka, Loveless, kudlankaW, Amonasr, ZILA78, šerý, A42
Komentáře (2)
Komentujících (2)