Kdo lže ...
Kdo lže ten krade
Kdo lže milenkám ten rabuje
Kvadrátem nevěry pohřbívá
Lásku do kubikula
Ve zdi zvráceného cynismu
Kdo je cynik
Tomu se pohřbívá snadno
Rabuje s radostí
A lže se mu snadněji
Než lehce
Komu se snadno lže
Tomu se snadno cizoloží
A bez mrknutí oka
Přeblafne i lochnu
Vlezlé animírky
Kdo přeblafne animírku
Ten si kouše nehty
Žere žluté z uší
Nemydlí si záda
A mydlí schody druhým
Kdo si kouše nehty
Ten je prase
A kdo je prase
Ten maže
A kdo maže ten jebe
Taková je neúprosnost logiky
Přečteno 325x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, Eru Alonnar, ZILA78, šerý
Komentáře (1)
Komentujících (1)