Život jako kniha
tvrdá vazba
prošitá hrubou nití
stovky popsaných stránek
v nich tisíce slov
o smyslu života
samotné bytí
štěstí i náhoda
že slunce svítí
barevný svět
a něm bolest
i krása stvoření
víra
láska
ta života koření
co ze srdce tryská
a v duši pramení
prostě nádherná
knižní ilustrace
kterou ani samotný čas
nikdy nezmění.