Stopem
Stopem
Tuhle báseň píšu pod pouliční lampou
když se mě někdo na něco zeptá
říkám přesný opak toho, co si myslím
ale ne, že by to bylo schválně
na cestě se mi stýská
ale doma se mi stýská ještě víc
za plotem štěká pes
za chvíli mě vyženou
nebo okradou
snad mě při tom nevzbudí
Přečteno 224x
Tipy 8
Poslední tipující: Donne, Frr, vlnka, Kapka, šerý
Komentáře (3)
Komentujících (3)