Vůní Soumraku
Anotace: Taková malá ukolébavka..
S vůní čokolády
co děti mají rády
přichází noc tmavěmodrá
oříšky hvězd
ticíce cest
kde ve snu potkáš obra
s vůní jarní louky
kytic na klobouky
padá slunce do peřin
mizí tam za hory
vzdálené obzory
svět obléká si stín
s vůní jitrocele
lehni do postele
nech víčka padnout únavou
nádherný sen
na další den
polštář mekký pod hlavou
s vůní přeháněk
malovaný džbánek
uchopíš ve snu do dlaní
na obzoru rudém
asi skrytým studem
noc se změní v svítání
Přečteno 307x
Tipy 1
Poslední tipující: Ladulinkaaa
Komentáře (2)
Komentujících (2)