V proudech
Kamená..
zhrzená v sobě
prolezlá tíhou skal...
V opukách
pod křížem
za zdí
kdosi zavolal...
Umrtvená
neživá
jak Morena ..
v proudech času --
V maličkostech
nedočkání..
Touze a možná i přání...
Slyšet tón tvého hlasu bez vyznání .
Přečteno 268x
Tipy 4
Poslední tipující: breberkar, šerý
Komentáře (1)
Komentujících (1)