Anotace: ✒---
lidi jsou chudáci, že nemají práci
lidi jsou chudáci, že mají práci
lidi se přece musí nějak uživit
a užít si ten posranej, krátkej život
a přijdou další a nic se nezmění
a ani ty nikam neutečeš
stejně si tě najdou
Click
Báseň "konstatovaná." A myslím správně a pěkně. Kápl si na to !
13.03.2019 21:33:25 | šerý
Děkuju šerý konstatovaná nebo-li popisná :-) ale každý to vidíme jinak
13.03.2019 21:56:43 | Yry
Ještě se dá utéct do džungle, ale nesmí se váhat...dokud nám ji nevykácí. :-))
13.03.2019 11:20:27 | Lighter
to je daleko, co takhle někde u Berounky:-)
13.03.2019 18:42:08 | Yry
Pokud je tam liduprázdno a klid...:-)
14.03.2019 10:39:48 | Lighter
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?