Ženy studuji dlouhá léta. Stálo mě to už dost peněz. Můj profesor konstatoval, že promovat budu až v Domově seniorů. Přemýšlím k čemu mi to potom bude? Asi začnu studovat pro jistotu psychologii. I ženy musí mít jádro pudla.
Pěkný a užil jsem si, Jorte.
14.03.2019 11:09:32 | šerý
Když žena nechce, jádra se nedobudeš, gratuju preventivně k seniorskému diplomu od života :-)
14.03.2019 13:57:45 | básněnka